La cistella és buida
Més venuts
TRICLOR CTX-300GR.
TRICLOR CTX-300GR
Politica de privacitat
Tractaments de Dades de Caràcter Personal

Anoia de plastics industrials (Carrer frança, 22, Igualada (Barcelona), 08700, Espanya) esta molt preocupada per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En compliment del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, t'informem que totes les dades que ens proporcionis a través de l'ordre de comanda i / o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporades en una base de dades propietat de l'Anoia de Plastics industrials, amb la finalitat de poder gestionar la sol · licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per Anoia d'plastics industrials, així com per l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Anoia de plastics industrials o altres empreses curosament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a Anoia de plastics industrials (Carrer frança, 22, Igualada (Barcelona) , 08700, Espanya). Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants. <br>

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades necessàries, Anoia Plastics industrials podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel · lació i, si s'escau, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per això, pots:

- Enviar una comunicació escrita a Anoia de plastics industrials (ref LOPD), Carrer frança, 22, Igualada (Barcelona), 08700, Espanya. Adjuntant una fotocòpia del teu DNI

- O bé enviar un mail a Anoiadeplastics@anoiadeplastics.com amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge teu nom, cognoms i número de client juntament amb la (s) frase (s) NO VULL REBRE PUBLICITAT D'Anoia d'plastics industrials i / o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES.

Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis en contactar-nos. El nostre desig és servir-te com et mereixes, i fer que la teva visita a Anoia de plastics industrials sigui el més agradable possible.