La cistella és buida
Més venuts
TRICLOR CTX-300GR.
TRICLOR CTX-300GR
Compra segura
Per la seguretat dels seus pagaments, Anoia de Plastics industrials SL ha escollit utilitzar el TPV UNNIM, la solució de pagament a internet del Banc UNNIM.

UNNIM assegura el traspàs de les seves dades bancàries cap al seu banc amb total confidencialitat. En efecte, la solució UNNIM utilitza un xifrat de dades molt potent que assegura la confidencialitat de les seves informacions de pagament i és objecte de certificacions de seguretat requerides per les Institucions financeres internacionals Visa i MasterCard.

Ningú accés ni de cap manera informàtica, ni de cap manera impresa de les coordenades de les targetes bancàries dels compradors.

Tots els comerços que utilitzen UNNIM per administrar i assegurar les seves transaccions són identificats per un banc. Un contracte de Venda A Distància (VAD) els identifica. El comprador està per tant protegit.

Podeu comprovar que vostè està segur en el moment de fer la compra en línia.

En aquest cas, un candau tancat apareix a baix de la finestra del programari de navegació.

Al principi de la direcció de la pàgina web http://www indicat a la part alta de la pantalla, la «s» que segueix a "http" assenyala que la comunicació està protegida.

Que passa si el petit candau no apareix?

Potser el candau no aparegui perquè la pàgina de pagament estigui fixada en un marc, o perquè certs elements com imatges no són segures.

Això no
impedeix estar en un format xifrat, perquè la pàgina principal sempre és segura. Vostè pot fer açò.

Si voleu més informació respecte el servei de UNNIM, vostè pot visitar el lloc web del nostre associat: www.unnim.cat.

Si
vostè troba un problema en el moment de la fase de pagament, us convidem a enviar-nos un email a: anoiadeplastics@anoiadeplastics.com.

El nostre equip estarà al seu servei per ajudar a finalitzar la comanda.